Taxiverzekeringen

 

Vraag een offerte aan >>

 

WA verzekering (TX-keurmerk proof)

De WA verzekering is wettelijk verplicht en dient dus door iedereen die een motorrijtuig rijdt te worden afgesloten. Deze verzekering dekt de schade die aan derden wordt veroorzaakt, dus niet de schade aan het eigen motorrijtuig.

WA-Beperkt Casco

Idem als WA verzekering met uitbreiding van schade aan eigen motorrijtuig door o.a. diefstal, ruitbreuk, storm, inbraak.

WA-Volledig Casco (All-Risk)

Idem als WA-Beperkt Casco met uitbreiding van cascoschade aan het eigen motorrijtuig door eigen schuld.

Ongevallen Inzittendenverzekering (TX-keurmerk proof)

Deze verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. De bedragen zijn van tevoren in de polis vastgesteld en het maakt niet uit of de bestuurder schuldig is aan het ongeval of niet.

Schadeverzekering Inzittendenverzekering

Deze verzekering vergoedt de daadwerkelijk geleden schade aan de inzittenden tot een maximaal verzekerd bedrag. Denk o.a. aan bagage, kleding, medische kosten en smartengeld.

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (TX-keurmerk proof)

Dekt zaak-en personenschade welke de werkgever en het personeel aan derden toebrengt. Dit geldt niet indien dit met een motorrijtuig wordt veroorzaakt.

Ongevallenverzekering

De ongevallenverzekering geeft een uitkering indien de verzekerde overlijdt of invalide raakt als gevolg van een ongeval.De hoogte van het verzekerd bedrag kan naar eigen wens tot een bepaald maximum worden vastgesteld. Met de uitkering kunnen de kosten worden opgevangen die bij herstel of overlijden nodig zijn.

 
TIS verzekeringen      |    Postbus 12887     |      1100 AW Amsterdam       |     Tel: 020 - 6368191     |      Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |     TIS Facebook